Despre noi

Choose Training  a luat ființă în anul 2017 cu obiectivul de a oferi instruire profesională acreditata in domeniul resurselor umane, tuturor persoanelor care își doresc o schimbare de carieră sau o perfecționare in acest domeniu.

La scurt timp de la lansare primul curs, si la cererea cursantilor,   am adaugat in portofoliul nostru cursuri de contabilitate, IT,  limbi straine pentru copii / adulti si meditatii pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat.

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica. Dupa finalizarea cursului, se organizeaza un examen final, examen care nu implica alte costuri pentru persoanele inscrise.

În cei 4 ani de activitate am creat un mediu educational prietenos și performant în cadrul căruia peste 800 de cursanți au avut încredere.

Suntem o echipa tanara, dinamica, cu o vasta experienta in domeniile in care activam, traineri pasionati si dornici de a va impartasii din experientele profesionale si personale.

O parte dintre cursanti au devenit colaboratorii nostrii sau au fost recomandati companiilor de profil.

Tu alegi cum vrei să arate cariera ta!

Noi te ajutăm să-ți transformi visul în realitate!

Noi îți punem la dispoziție resursele, iar tu faci alegerile care te vor transforma într-un adevărat profesionist! Echipa Choose Training îți este alături în procesul de formare profesională prin care tu vei deveni cel mai bun la jobul tău! Înscrie-te și tu chiar azi!

Traineri cu

EXPERIENȚĂ

Cursuri de

SPECIALITATE

Diplome

ACREDITATE

Programă

ADAPTATĂ

logo

Noi îți punem la dispoziție resursele, iar tu faci alegerile care te vor transforma într-un adevărat profesionist!

Adresă

Str. 23 August, Nr. 15B, Bl. P19, Sc.1, Ap. 3 - Otopeni

0752.498.421

0770.570.209

office@choosetraining.ro